daniel petre

Procurorii DNA Ploiești contestă decizia Tribunalului Prahova în urma căreia Daniel Petre, fostul director al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Prahova, a fost achitat în dosarul în care fusese trimis în judecată pentru două infracțiuni de luare de mită, susțin surse judiciare.

 
DNA așteaptă motivarea instanței de fond pentru a ataca decizia acesteia la Curtea de Apel Ploiești. Reamintim că Daniel Petre a fost găsit nevinovat de Tribunalul Prahova care a decis că niciuna dintre faptele de luare de mită imputate de DNA nu există.

Petre a fost trimis în judecată în primăvara anului trecut, mai exact în data de 5 mai 2015, iar în rechizitoriul întocmit de procurori se menționa faptul că Petre a luat mită suma de 60.000 de lei în perioada în care ocupa o funcție de conducere în cadrul Consiliului Județean Prahova și ulterior în cadrul Direcției de Finanțe.
Denunțător în acest dosar a fost omul de afaceri Răzvan Alexe.
 
Conform unui comunicat DNA, anchetatorii au dispus disjungerea și continuarea cercetărilor față de Daniel Petre într-un dosar separat, aflat la DNA Ploiești.

 

 

Politic
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta dezlănţuit în miez de noapte, chiar de ziua lui

Se scot săbiile între cei care, până mai ieri, erau în aceeaşi barcă. Speriat de consecinţe, liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe Victor Ponta că a stat cu mâna pe sus şi s-a cerut la DNA, pentru a-l...