trotuare blocate10

Nemulțumire mare în rândul ploieștenilor care tranzitează străzile Tudor Vladimirescu și strada Dunării din municipiu. Aici zilnic pietonii își pun viața în pericol, din cauza nesimțirii șoferilor care parchează mașinile pe trotuar, blocând accesul oamenilor, nelăsând spațiul legal, de minim o jumătate de metru.

 

Un cititor al ziarului nostru ne-a transmis pe adresa redacției o sesizare cu privire la situația de pe strada Dunării.

”Va trimit cateva imagini cu trotuarul ocupat de pe str. Dunarii la capatul dinspre str. Tudor Vladimirescu pe care circula si transportul în comun, traficul fiind intens.

Toate masinile parcate nu sunt ale locatarilor de pe aceasta strada. Cei care le parcheaza aici locuiesc pe str. Tudor Vladimirescu nr. 81 la ansamblul de locuinte private cu o curte imensa, dar proprietarul tine portile inchise, caci acolo parcheaza numai cei ce platesc parcarea sau unii locuitori de pe aceiasi strada, care nu vor sa tina masinile in fata curtilor lor.

 

Masini de 3,5 to stau pe trotuar care se va degrada de greutate, ,copiii de la scoala, mamici cu caruciorul cu bebelusul si noi cetatenii, suntem in pericol la coltul strazii intrucat circulam pe carosabil chiar in intersectie. Oare SGU cu blocarea rotilor isi face veacul numai in centrul municipiului? Politia Rutiera si chiar cea locala nu vede acest fenomen periculos pentru viata noastra?

Si ca totul sa fie anormal, de cand s-a refacut carosabilul, masinile instructorilor auto au transformat strada in poligon, 10 masini pe ora fac parcari,nu conteaza ora,chiar sambata si duminica.

Trebuie oare sa suportam zgomotul si poloarea permenent? Oare nu poate Consiliul local sa dea o hotarare ca toti instructorii auto sa-si faca un poligon sau sa-l foloseasca pe cel care era odata?”

 

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere Poliției Locale, Inspectoratului Județean de Poliție și Societății de Gospodărire Urbană.

trotuare blocate1

trotuare blocate2

 

trotuare blocate5

trotuare blocate8