accident ammbulanta

Duminică seară un accident de circulație a avut loc în intersecția de la Nord. În urma impactului o ambulanță care transporta un pacient la spital a fost răsturnată.

 

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate autospecialei care a pătruns în intersecție cu semnalele acustice și luminoase pornite. Mașina care a acroșat ambulanța era condusă de un tânăr de 19 ani din Băicoi care avea permisul doar de câteva luni, din luna februarie a acestui an.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar mașinile au fost expertizate din punct de vedere tehnic într-o stație RAR autorizată.

Șoferului autoturismului marca Nubira i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă nelimitată pentru moment și i-a fost eliberată o dovadă în baza căreia mai poate circula 15 zile.

 

În urma impactului cinci persoane au suferite multiple traumatisme și plăgi.

La finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat parchetului pentru a da o soluție procedurală în această situație

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Două accidente pe DN 1, în Prahova

În această dimineață, pe DN 1, la Cornu și Pucheni, s-au produs două accidente rutiere. Astfel, la Puchenii Moșneni, un pieton a fost lovit de o mașină, iar la Cornu, două mașini au fost implicate...