accident ammbulanta

Un accident a avut loc în urmă cu puțin timp pe bd-ul Republicii din Ploiești, lângă McDonald's Nord. 

 

În coliziune au fost implicate un autoturism și o ambulanță care transporta un pacient la spital. În urma impactului cinci persoane cu traumatisme și plăgi, dintre care si o minoră de 17 ani au fost transportate la spital. Se pare că asistenta din ambulanță a suferit un traumatism la șold iar pacientul o plagă la cap. În autoturism două persoane au fost rănite ușor iar cea de treia a suferit un atac de panică. 

Din primele cercetări se pare că autoturismul circula regulamentar din centru către cartier Albert și a intrat în intersecție pe culoarea verde a semaforului. În același timp, o ambulanță ce se deplasa din direcția vest către nord cu semnalele acustice și luminoase pornite, a acroșat autoturismul iar apoi s-a răsturnat.

La fața locului s-au prezentat trei ambulanțe SMURD, o descarcerare, o autoutilitară cu spumă și apă și mai multe echipaje ale poliției. Polițiștii încă sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cine este de vină.

 

În urmă cu câțiva ani, în aceeași zonă a avut loc o coliziune între o ambulanță și o mașină de pompieri aflate în misiune, și tramvaiul 101. Și de acea dată au existat victime multiple. 

 

accident-ambulanta2

 

accident-ambulanta3

accident-ambulanta4