circulatie ingreunata2

 Circulația se desfășoară în coloană de la Nistorești.

 

 Autovehiculele care se îndreaptă spre munte au format cozi pe câțiva kilometri. Circulația se desfășoară bară la bară, șoferii fiind nevoiți să circule cu mai puțin de 10 km/ora.

Centrul Infotrafic anunță: 

 

Traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri. Către Bucureşti, se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până în Buşteni, iar în sens invers la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti.

,,Le reamintim automobiliştilor care pornesc din Braşov către Bucureşti că pot evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei circulând pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, cu menţiunea că şi pe acest tronson de drum pot apărea probleme de trafic în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren,, a anuntat Centrul Infotrafic, care recomanda rute ocolitoare pentru cei care pleacă din zona Bran-Moieciu. ,,Le reamintim că pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi,, precizeaza sursa citata.

circulatie-ingreunata

circulatie-ingreunata2

circulatie-ingreunata3

 

 

Eveniment
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident la Florești. Două persoane rănite. FOTO

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs joi în jurul orei 10.45 pe DJ 720. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată în afara părții carosabile, iar...