accident

Două accidente au avut loc în această dimineața, ambele pe strada Udriște Năsturel la 100 de metri unul de celălalt la interval de doar câteva minute. 

 

În primul accident au fost implicate trei autoturisme și din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Șase persoane sunt rănite și au primit îngrijiri medicale.

În timp ce polițiștii se aflau la fața locului pentru a efectua cercetări a avut loc și cel de-al doi-le accident la doar 100 m de primul.

În coliziunea petrecută anterior una dintre cele patru persoane rănite, o femeie de 79 de ani, mama șoferului, a fost transportată la spital cu traumatism abdominal și traumatism la genunchiul drept. Celelalte persoane rănite nu au dorit să fie consultate de medici.

 

În urma celui de-al doilea accident două femei de 28, respectiv 30 de ani au fost transportate la spital după ciocnirea cu un taxi. Una dintre femei este însărcinată în 6 luni și s-a ales cu traumatism toracic și coloană cervicală. Taximetristul implicat, în ciuda traumatismului cranio-cerebral nu a dorit transportul la spital.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Două accidente pe DN 1, în Prahova

În această dimineață, pe DN 1, la Cornu și Pucheni, s-au produs două accidente rutiere. Astfel, la Puchenii Moșneni, un pieton a fost lovit de o mașină, iar la Cornu, două mașini au fost implicate...