roata blocata3

În această dimineață un bărbat de 43 de ani a rămas în pană cu mașina în curba din spatele complexului comercial Omnia după ce motorul mașinii s-a oprit și nu a mai pornit.

 

Bărbatul a împins mașina până în afara carosabilului și a plecat să ceară ajutorul unui taximetrist.

Niciunul dintre taximetriștii aflați în fața magazinului Omnia nu a avut cabluri de curent iar omul a trebuit să meargă să cumpere. Până când s-a întors la mașină cu un taximetrist pentru a-i da curent, angajații SGU i-au blocat roata, mașina fiind lăsată pe spațiul interzis staționării. Omul a încercat să le explice situația dar funcționarii nici nu au vrut să audă de o eventuală deblocare a roții fără achitarea taxei.

Bărbatul în cauză a mers la sediul SGU de pe strada Văleni pentru a cere înțelegere celor din birouri. De acolo a fost trimis vizavi la serviciul de blocări roți, unde i s-a spus că nu se poate face nimic. Cetățeanul a plecat pe jos până în nord pentru a se împrumuta de bani și s-a întors din nou la mașină.

 

În cele din urmă a trebuit să achite suma pentru deblocarea roții, dar a rămas cu mașina în continuare stricată. Reprezentanții SGU spun că singura modalitate de recuperare a taxei este ca păgubitul să depună contestație și să anexeze toate documentele care demonstrează faptul că i s-a făcut o nedreptate.

În final omul a rămas fără bani, cu ziua de muncă pierdută și cu mașina stricată. 

roata-blocata

 

roata-blocata2

roata-blocata3