accident dn72 parc industrial

Accidentul rutier a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe DN72, în apropiere de Parcul Industrial Ploiești.

 

Cinci persoane, printre care și un copil în vârstă de 12 ani, au ajuns în jurul orei 02.30 la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, după ce au fost victimele unui accident rutier pe DN72

Printre victime se numără și o femeie în vârstă de 42 de ani, diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și excoriații faciale, un băiat de 12 ani, care a fost adus cu traumatism cranio-cerebral minor și traumatism la genunchi, precum și un bărbat în vârstă de 55 ani, din Italia, care avea fractură deschisă la mână. Alte două victime, un bărbat în vârstă de 65 de ani, cu traumatism la coloana lombară și o plagă la mâna stângă, dar și o femeie în vârstă de 72 de ani, cu traumatism toracic, au ajuns tot la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Accidentul rutier a avut loc la km 74+200, pe DN72, pe sensul Ploiești - Târgoviște. Se pare că șoferul unui Logan, cu numere de Dâmbovița, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de mers, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Șoferul și cei patru pasageri ai autoturismului au fost transportați la Spital, însă nimeni nu a rămas internat, potrivit IJP Prahova.