judecatoria ploiestiO avocată din Baroul Prahova a fost luni după amiază victima unui furt chiar la Judecătoria Ploiești. Femeia a rămas fără poșeta în care avea roba de avocat și mai multe documente în doar 15 minute.

Potrivit surselor noastre, femeia și-a lăsat poșeta nesupravegheată timp de 15 minute, cât a predat mai multe acte grefierului. Când s-a întors în locul unde își lăsase geanta aceasta nu mai era.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 15.30. Când a sesizat dispariția obiectului a reclamat acest lucru jandarmului de serviciu, care în urma verificărilor pe care le-a efectuat a reușit să găsească poșeta, care era ascunsă în baia din instituție, dar și pe făptașă, o femeie din Păulești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.