mita politist

Pe 4 iulie, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a emis rechizitoriul şi a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului S.I.M. pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

În fapt, la data de 09.11.2015, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti – Secţia 1 Poliţie a oprit în trafic pentru control un autoturism condus de S.I.M.

Conducătorul auto i-a înmânat unuia dintre lucrătorii de poliţie asigurarea RCA, iar în interiorul acesteia se aflau 300 de lei. Polițistul i-a solicitat lui S.I.M. să coboare din autoturism pentru a-l conduce la sediul poliţiei, dar a constatat că inculpatul emană halenă alcoolică, la testarea cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat.

Polițistul a sesizat intenția cetățeanului de a-l mitui, fiind înregistrat dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova fiind delegați de procuror să efectueze cercetările în cauză care au condus la alcătuirea probatoriului faptei.

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...