rafuiala

Marți seară în zona de vest a Ploieștiului a avut loc o răfuială între trei persoane, în urma căreia un bărbat în vârstă de 30 de ani a ajuns la spital cu mai multe plăgi înjunghiate, la nivelul capului, a mâinii drepte, dar și a coapsei stângi. 

 

Citește și: Răfuială în Ploiești. S-au tras focuri de armă VIDEO

Potrivit martorilor la eveniment, au fost trase și focuri de armă. În jurul orei 22,03 a fost înregistrat un apel pe 112 care anunța că la Lămâița are loc o bătaie. 

Din primele informații se pare că la baza altercației izbucnite aseară a stat un conflict mai vechi. Inițial două persoane s-au luat la bătaie, unul care deținea un pistol de tip airsoft și un altul care avea asupra lui un obiect tăietor. 

 

În sprijinul persoanei care deținea pistol a sărit un amic de-al acestuia, înarmat și el cu un pistol de tip airsoft, care a fost sancționat ulterior de polițiști cu suma de 5000 de lei în baza legii 295/2004.

Un jandarm care se afla în timpul liber și care trecea întâmplător pe Șoseaua Vestului a încercat să aplaneze, el fiind și cel care ar fi prins și imobilizat unul dintre bărbații implicați, care ar fi încercat să fugă de la locul faptei. 

În funcție de evoluția stării de sănătate a persoanei în scandal se va deschide un dosar penal. Cercetările polițiștilor continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.