cautari politie pompieri jandarmi pacureti

Femeia, în vârstă de 84 de ani, din Păcureți, ar fi plecat de la domiciliu încă de joi, însă de abia ieri, în jurul orei 17.00, vecinii și rudele au alertat Poliția.

 

Căutările au început ieri. La acțiune au participat peste 20 de pompieri, polițiști și jandarmi. Lor li s-au adăugat mai multe persoane voluntare. Numai că femeia nu a fost de găsit.

Astăzi căutările au fost reluate încă de la primele ore ale dimineții. Se pare că femeia nu este pentru prima dată când pleacă de acasă, potrivit vecinilor, dar de data aceasta lipsește de prea multe zile.

Vecinii au observat absența femeii încă de joi, dar nimeni nu s-a gândit să sune la Poliție. De abia ieri, o persoană a sunat la 112 și a anunțat dispariția.

 

David Elena, în vârstă de 84 de ani, are 1,60 m înălțime, 50 kg, constituție astenică, față ovală, ochii căprui, părul alb, tuns scurt. Ca și semne particulare, aceasta are o eczemă în zona ochiului stâng și șchioapătă de piciorul stâng.

Potrivit ISU Prahova, la data dispariției, era îmbrăcată cu un palton de culoare neagră cu dungi albe, cămaă de noapte roz, capot vernil, iar pe cap purta o basma grena și era încălțată cu cizme scurte de cauciuc de culoare verde.

 „Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la găsirea femeii dispărute sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a mai precizat IJP Prahova.

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Unii șoferi sunt pe stop... la propriu (video)

Faci eforturi să demonstrezi că ești șmecher? Liniștește-te! Ai reușit...  Manevra de mare artist îl introduce pe șoferul din imagini în galeria selectă a ”celor care nu cuvântă”. În cazul în care,...