bogdan tudor nicolae

Bogdan Tudor Nicolae, un prahovean care a fost suspectat timp de opt ani pentru o crimă pe care ar fi comis-o în anul 2007 în urma unui jaf care a avut loc Tătărani a fost găsit vinovat și condamnat de către Tribunalul Prahova la 15 ani de închisoare.

 

Decizia nu este definitivă, criminalul fiind în continuare judecat în libertate,  dar sub control judiciar.  Bărbatul mai este judecat și în alt dosar în care este acuzat de furt, după ce a sustras bani din bancomate cu ajutorul unor dispozitive improvizate.

Crima pentru care Tudor a fost condamnat s-a petrecut în anul 2007, în localitatea Tătărani.  Victima a fost un bătrân despre care se cunoștea în comună că avea mai mulți bani după ce vânduse mai multe terenuri. În timpul jafului, în locuința victimei a avut loc o altercație între hoți și bătrân, în urma căreia, acesta din urmă a decedat din cauza loviturilor primite în zona capului. Deși se știa cine este autorul crimei, timp de șapte ani anchetatorii nu au avut suficient de multe probe pentru a-l trimite în judecată. Ancheta s-a finalizat în momentul în care, anul trecut, pe fir a intrat un martor la acel jaf, care a acceptat să depună un denunț pentru a scăpa cu o pedeapsă mai ușoară într-un alt dosar penal în care era inculpat. 

 

Citește și: Criminal trimis în judecată la opt ani de la săvârşirea faptei VIDEO