politisti local

Un polițist local a fost agresat duminică în zona de nord a municipiului, în zona Spitalului Județean, lângă stația de microbuze Coreco Nord. 

 

În jurul orei 19,30 a fost înregistrat un apel pe numărul unic de urgență care anunța o bătaie între doi indivizi în stația de microbuze. Potrivit informațiilor noastre, doi bărbați care se aflau într-un microbuz care circula pe ruta Vălenii de Munte - Ploiești s-au certat pe parcursul drumului, iar când au coborât în Ploiești s-au luat la bătaie. 

Un echipaj al Poliției Locale care se afla în zona a încercat să aplaneze conflictul, numai că, la scurt timp, unul dintre agenți a devenit victimă.  Acesta s-a ales cu mai multe lovituri în zona fetei.

Toate persoanele implicate în altercație au fost duse la secția 2 de Poliție pentru audieri, iar agresorul a fost sancționat cu suma de 1000 de lei în baza legii 61.

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...