disparuta

Vineri, 1 iulie, o adolescentă în vârstă de 16 ani din Plopeni a dispărut, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. 

 

Citește întreaga poveste aici:  Adolescentă din Plopeni dispărută de acasă împreună cu iubitul

Mihaela Scurtescu, mama fetei, este într-o situație disperată, cu atât mai mult cu cât ancheta Poliției pare că bate pasul pe loc, la 8 zile de la eveniment, neprimind nicio veste din partea autorităților. Pe lângă asta, poziția Poliției în cu privire la dispariției fetei, se traduce printr-o ”plecare voluntară” a acesteia de la domiciliu, fără să există vreun indiciu în acest caz. 

 

Mama copilei susține că fata ei, Samoilă Laly Ana Maria, nu ar fi avut niciun motiv real pentru a pleca de acasă, cu atât mai mult cu cât cele două aveau o relație foarte apropiată.  

Ultimele mesaje primite de Mihaela Scurtescu pe telefon de la fiica ei nu indică niciun gând de părăsire al domiciliului al acesteia, iar despre o plecare voluntară a minorei nici nu poate fi vorba, cu atât mai mult cu cât fata nu și-a luat de acasă haine sau cartea de identitate. 

”te iubesc mult mami vezi ca numai am multa baterie mai trec eu pe acasa te iubesc” și ”te iubesc mult”, au fost ultimele mesaje primite pe telefon de Mihaela Scurtescu de la fiica ei. 

Observatorul Prahovean a solicitat un punct de vedere IPJ Prahova cu privire la eveniment.