disparuta

O mamă din Plopeni se află într-o situație disperată după ce singurul copil, o fată în vârstă de 16 ani a dispărut de acasă vineri, 1 iulie. 

 

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu, a declarat pentru observatorulph.ro că: ”Minora este declarată dispărută din 1 iulie anul curent. Din primele verificări ar fi vorba de o plecare voluntară a acesteia. În momentul în care va fi depistată va fi adusă la sediul Poliției pentru audieri.

Mihaela Scurtescu, mama copilei, trăiește de mai mulți ani în Spania, iar concediile obișnuiește să și le petreacă în România. În urma cu 10 ani a decis să-și ia și fata în străinătate. Lucrurile au decurs normal în familia celor două până când, anul trecut, în urma unui concediu petrecut în România, Samoila Laly Ana Maria în vârstă de 16 ani a început să se vadă cu Popescu Alexandru din Plopeni, în vârstă acum de 21 de ani.

Cei doi au păstrat legătura vorbind aproape zilnic, iar anul acesta, pe data de 11 iunie, copila s-a întors alături de mama ei în România, în vacanță. S-a întâlnit cu Alexandru și nimic nu părea să dea de bănuit că cei doi aveau mai târziu să dispară.

 

Mihaela Scurtescu și-a văzut fata ultima oară pe data de 1 iulie, la ora 17,00, când aceasta din urmă a i-a spus că o iubește, a sărutat-o și a plecat pe afară.

Observând că fata ei nu s-a întors nici după ora 22,00, lucru care nu se mai întâmplase până atunci a hotărât să anunțe autoritățile cu privire la acest lucru.

Mai mult decât atât, mama fetei susține că această a plecat de acasă fără acte, bani sau haine.