badalau

Cătălin Bădălău suferă de tulburare de personalitate de tip instabil emoțional cu decompensare emoțională obsesională este concluzia trasă de specialiștii din cadrul Serviciului de Medicină Legală după săvârșirea primei fapte penale pentru care a și fost trimis în judecată în anul 2014 pentru lovituri și alte violențe și pentru port de armă albă.

 

Diagnosticul a fost stabilit de psihologi și după ce au studiat probele puse la dispoziție de anchetatori, în special mesajele în care își amenința fosta iubită cu moartea. Relevant pentru teroarea prin care a trecut fata sunt două dintre zecile de sms-uri pe care Andra, una dintre victimele lui Cătălin Bădălău, le-a primit în iarna anului 2011.

Tu știi cât de aproape ai fost de moarte aseară? Eram la 5 metri de tine cu cuțitul lângă mână, dar m-am gândit pentru că am zis că nu o să mă umilești și o să îți fie milă. Tu când vroiai să te omori, eu îți ziceam nu o face, te încurajam, plângeam și eu. Eu când îți spun asta tu te duci să te distrezi." 

Un alt mesaj relevant este cel trimis tot Andrei, prima victimă, în care Cătălin Bădălău o amenința că este în stare să intre în pușcărie doar pentru a nu o vedea cu alt bărbat alături.

 

"Îți jur pe Biblie și pe viața mea că o să mori. Adio, te-am iubit, te-am respectat, dar mai bine în pușcărie decât să te știu cu altul," se arată în rechizitoriul procurorilor care au instrumentat primul dosar de agresiune al lui Cătălin Bădălău.

Grav este că deși părinții agresorului știau că acesta suferă de anumite probleme psihice, nu au prevenit-o pe Dana Enache, cea de-a doua victim a lui Cătălin, dar nici pe părinții acesteia. 

 

Viața Prahovei
  • Miercuri, 11 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Suspiciune de TBC la școlile din Ciorani

Mai mulți elevi de la Școala Generală Cioranii de Sus și de la Liceul Tehnologic din Cioranii de Jos sunt suspecți de TBC după ce au avut la catedră un profesor diagnosticat cu această boală. Cel...