spitalul judetean ploiesti tanara injungheata

După mai multe ore, timp în care s-a aflat pe masa de operații, tânăra, angajată a unei cofetării din Ploiești, care a fost înjunghiată luni, în timp ce era la serviciu, a ajuns la Secția Terapie Intensivă.

 

Leziunile provocate de agresor, un fost prieten al tinerei, au fost extrem de grave. Tânăra a fost adusă la unitatea medicală cu mai multe plăgi provocate prin înjunghiere, la nivelul gâtului, al toracelui și al abdomenului.

La scurt timp după ce a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, tânăra a intrat în sala de operații. Pierduse mult sânge, mai ales din cauza rănii de la gât. Plaga cea mai adâncă, care îi putea provoca și moartea, era de altfel la nivelul gâtului.

 

Medicii au numărat șapte plăgi provocate prin înjunghiere.

Surse medicale au declarat pentru observatorulph.ro că tânăra a ieșit din sala de operație în urmă cu puțin timp și se află în prezent la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Judeean Ploiești.

La această oră (18.40) tânăra este echilibrată hemodinamic însă respiră cu ajutorul aparatelor, fiind intubată și ventilată mecanic. Următoarele ore sunt critice pentru viața tinerei.

Citește și : Filmul înjunghierii de la cofetăria Oli din zona Complexul Nord

Tânăra, angajată a cofetăriei Oli din zona de Nord a Ploieștiului, era la serviciu în momentul în care fostul prieten ar fi pătruns în incintă. Profitând de faptul că tânăra era singură în magazin, agresorul i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, după care a fugit. Cu ultimele puteri, tânăra ar fi cerut ajutorul oamenilor de pe stradă.

Agresorul a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.