femeie injunghiata ploiesti2

Detalii șocante ies la iveală în urma scenei de groază petrecută luni, în jurul orei 11.00, în zona pieței de nord a municipiului. 

 

UPDATE:  Tânăra înjunghiată a reclamat în urmă cu 4 zile că este amenințată

Vă reamintim că o tânără în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori în zona gatului, a toracelui și a abdomenului, de un bărbat despre care s-a aflat ulterior că este fostul iubit. 

Citește și:  Filmul înjunghierii de la cofetăria Oli din zona Complexul Nord

 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Enache D. din satul Mehedința a fost înjunghiată de Bădălău C. în vârstă de 35 de ani din Ploiești, care este student la Teologie.

Citește și:  Vânzătoarea înjunghiată la Ploiești, în stare critică

 

 

Acesta ar fi dezvoltat o pasiune bolnavă față de victimă și se pare că în trecut ar fi amenințat-o de mai multe ori, inclusiv cu moartea. 

Citește și:  Cine este bărbatul care a înjunghiat-o pe vânzătoarea cofetăriei

Se pare că bărbatul nu ar fi acceptat despărțirea de victimă care ar fi avut loc în urmă cu aproximativ o lună. Astăzi a mers la locul de muncă al fostei iubite încercând să se împace, numai că a fost refuzat, moment în care a recurs la gestul necugetat.

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...