femeie gasita in coma padure busteni

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost găsită duminică, în jurul prânzului, în comă profundă, cu hipotermie ușoară, în pădurea de la Bușteni.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat totul. Femeia a avut noroc. Un grup de turiști ar fi văzut-o pe aceasta și au alertat autoritățile.

Martorii spun că, în momentul în care medicii de la ambulanță au ajuns la fața locului, temperatura femeii era de 32 de grade Celsius.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orașului Sinaia.

La această oră nu se cunosc detalii cu privire la modul în care femeia a ajuns în comă.  


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 19 Septembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe Centura de Nord a Ploieștiului

Accidentul rutier a avut loc miercuri după-amiază, după ce două autoturisme au intrat în coliziune pe Centura de Nord a Ploieștiului. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier. La...