IMG 20160702 WA00001

Două echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova au intervenit sâmbătă după-amiază, pentru degajarea pietrișului, nisipului și crengilor de pe carosabil.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul ISU Prahova, porțiunea afectată este de 50 mp, pe prima bandă de pe DN1, la Posada, pe sensul de urcare Ploiești - Brașov. Se pare că în zonă a plouat mult și s-au creat șuvoaie pe versanți, care au antrenat pietrișul și nisipul pe carosabil.

La Gorgota a căzut un copac pe carosabil, iar la Valea Călugărească pompierii intervin după ce o curte a fost inundată.

 

Pâmă la ora 21.00, în Prahova, este valabil un cod galben de ploi care vizează zonele Ploiesti, Băicoi, Boldești-Scăeni, Câmpina, Mizil, Plopeni, Slănic, Aluniș, Ariceștii Rahtivani, Baba Ana, Balta Doamnei, Bănești, Bărcănești, Berceni, Bertea, Blejoi, Boldești-Gradiștea, Brebu, Ciorani, Cocorăștii Mislii, Cosminele, Drăgănești, Dumbrava, Dumbrăvești, Florești, Fulga, Gherghița, Gura Vadului, Gura Vitioarei, Lipănești, Măgurele, Măgureni, Olari, Păulești, Poiana Câmpina, Provița de Jos, Puchenii Mari, Râfov, Sălciile, Scorțeni, Ștefești, Târgșoru Vechi, Teișani, Telega, Vâlcănești, Valea Călugărească și Vărbilău.

pompieri interventie

pompieri aluviuni

pompieri