afis bogdan rujoiu

Fundația Ștefan Florescu "Din suflet, pentru suflet", împreună cu Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploiești, organizează un spectacol caritabil, pe data de 1 iunie 2016, începând cu ora 16:00, cu obiectivul strângerii unei sume de bani, necesara pentru recuperarea lui Bogdan Rujoiu și întoarcerea sa pe scenă.

 

 Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploiești a pus la dispoziție sala și sonorizarea, gratuit iar mai mulți artiști locali vor participa la acest eveniment caritabil, benevol.

Accesul la acest eveniment se va face pe bază de invitație. Invitațiile vor fi primite în urma confirmării unei donații de minim 20 de lei în contul deschis pentru acest caz - RO65BRDE300SV43227573000 deschis pe numele Rujoiu Mihaela Sorina, sau direct, în ziua evenimentului.

 

Bogdan Rujoiu este un tânăr prahovean ce practică de foarte mulți ani dansul profesionist. În urmă cu câteva luni a fost diagnosticat cu osteocondrită și a fost operat datorită oamenilor cu suflet care l-au ajutat, la un spital privat din Capitală. În continuare Bogdan are nevoie de recuperare, ceea ce necesită din nou o sumă considerabilă de bani,