barbat spital dragoste

Tânărul, în vârstă de 27 de ani, s-a luat la ceartă cu prietenul de pahar, după ce acesta din urmă i-ar fi apostrofat iubita.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în satul Rachieri, comuna Valea Călugărească. Cei doi parteneri de pahar au început să se certe, iar apoi s-au luat la bătaie. Cel care i-ar fi certat prietena tânărului de 27 de ani a pus mâna pe un cuțit și chiar l-ar fi lovit pe tovarășul lui, în zona inimii. O persoană a sunat la 112, iar tânărul lovit a ajuns la spital. Cum rana era superficială, tânărul fiind doar zgâriat de lama cuțitului, acesta nu a rămas internat la unitatea medicală.

Ulterior, toți cei trei, respectiv tânărul de 27 de ani, prietenul acestuia de 28 de ani, și tânăra de 29 de ani, au fost amendați de polițiști cu câte 200 de lei fiecare, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Potrivit IJP Prahova, în cauză se fac cercetări pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, chiar dacă până la această oră nimeni nu a depus vreo plângere pe tema incidentului de sâmbătă seară.