accidente prahova

Marți a fost o zi neagră pe șosele din Prahova. În mai puțin trei ore au avut loc trei incidente rutiere grave soldate cu un mort și cinci răniți. 

 

Primul accident grav s-a petrecut ,în jurul orei 14.00 în zona de Sud a municipiului, chiar în fața centrului comercial BIG, unde o femeie în vârstă de 83 de ani a fost acroșată mortal de șoferul unei betoniere, pe trecerea de pietoni.

Citește și: Accident mortal la Gara de Sud din Ploiești - FOTO ȘOCANT

Cu toate că zona în care femeia și-a găsit sfârșitul este renumită pentru aglomerația de la orice oră din zi, nicio autoritate locală nu s-a gândit vreodată să ia măsuri de siguranță care sî vinî atât în sprijinul pietonilor, cât și al șoferilor.

 

Citește și: Carambol pe DN1 B. Șase mașini implicate și cinci persoane rănite

Un al doilea accident rutier s-a petrecut în jurul orei 15.50 pe raza localității Bucov și au fost implicate șase mașini. În urma impactului violent au fost rănite cinci persoane, toate ocupante ale aceleiași mașini. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs după ce conducătorul unui autovehicul a schimbat benzile de deplasare fără să se asigure. Printre victimele accidentului se numără și doi minori, iar pentru bunica acestora a fost necesară intervenția elicopterului SMURD.

Citește și: Starea victimelor din accidentul de pe DN1B, de la Bucov

 

Un al treilea eveniment rutier s-a produs în jurul orei 18.30 pe raza localității prahovene Ciorani, unde un cap tractor și semiremorca au luat foc. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Citește și:  Un tir a luat foc la ieșire din Ciorani

foto caracter ilustrativ