accident rutier dn1 ploiesti bucuresti

Traficul rutier a fost blocat pentru aproape o oră, pe DN1, Ploiești - București, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

 

Potrivit Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Ilfov, traficul rutier pe DN1 București – Ploiești se desfășoară îngreunat pe raza localității Balotești, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

„Sensul de mers către București este blocat, iar circulația este deviată printr-o stație de distribuire a carburanţilor LukOil. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului”, a anunțat Centrul Infotrafic.

UPDATE: Centrul Infotrafic a anunțat reluarea circulației pe DN1, Ploiești - București, în zona unde a avut loc accidentul rutier.

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident pe DN1A, la Cheia. Trafic îngreunat

Un nou accident rutier, în Prahova. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă încărcată cu lapte. Trei persoane au fost rănite, urmare a coliziunii unui autoturism cu o cisternă, pe DN1A, la...