barbat condamnat retinut

Judiciariști din cadrul Secției 2 Ploiești au depistat un ploieștean condamnat la trei ani închisoare pentru săvârşireaa două infracțiuni.

 

Bărbatul a fost condamnat pentru infracţiunile de complicitate la acordarea de subvenţii şi folosirea banilor în alte scopuri faţă de cele prevăzute de lege.

Potrivit IJP Prahova, în jurul orei 12.30, în timp ce își exercitau atribuţiile de serviciu pe strada Malu Roşu din municipiul Ploieşti, „polițiști de investigații criminale din cadrul Secţiei nr. 2 au fost înştiinţați cu privire la faptul că, la data de 15.06.2016, Judecătoria Ploieşti a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea împotriva unui ploieștean. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de trei ani pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la acordarea de subvenţii şi folosirea banilor în alte scopuri faţă de cele prevăzute de lege”

În urma activităților desfășurate, polițiștii l-au depistat pe bărbatul în cauză și l-au condus la sediul secţiei în vederea întocmirii dosarului de penitenciar. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mărgineni