politia locala rutiera ploiesti

Doi șoferi fără permis au fost depistați în trafic de polițiștii locali din Ploiești.

 

Comunicatul Poliției Locale Ploiești

În timpul activităților specifice de patrulare, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au depistat, în ultimele zile, două persoane care conduceau ilegal autovehicule pe raza municipiului Ploiești.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 15 iunie 2016, în jurul orei 16.00, un echipaj format din polițiști locali a sesizat cum șoferul unui autoturism marca Mercedes Benz, care circula pe strada Gheorghe Doja, a oprit neregulamentar pe sensul de mers, obligând ceilalți participanți la trafic să îl depășească încălcând linia continuă. În urma verificărilor întreprinse, polițiștii locali au constatat că numitul M.G., de 42 ani, cu domiciliul în municipiul Oradea, avea permisul de conducere suspendat.

 

O situație asemănătoare a fost depistată de polițiștii locali în cursul zilei joi, 16 iunie 2016, în jurul orei 17.20, când șoferul unui autoturism marca BMW, care se deplasa pe strada Vasile Milea, a oprit neregulamentar pe sensul de mers. Drept urmare, ceilalți participanți la trafic erau nevoiți să îl depășească încălcând linia continuă. Din verificări a rezultat că numitul B.C., de 42 ani, cu domiciliul în Ploiești, nu deținea permis de conducere.

Ambii bărbați au fost predați lucrătorilor Secției nr. 1 de Poliție, pentru continuarea cercetărilor.