accident dn1

Traficul pe DN1, în zona Bănești a fost blocat pe o bandă pentru câteva zeci de minute ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

 

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță, traficul fiind la această oră dirijat. Potrivit IJP Prahova în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme iar o persoană este rănită.

Polițiștii efectuează cercetări cu privire la modul de producerea a accidentului urmând să stabilească și persoane care se face vinovată de producerea evenimentului rutier.

Din primele cercetări, în zona unde se efectuează de asfaltare, un conducător auto s-a plictisit să aștepte în coloană și a încercat să întoarcă neregulamentar, moment în care mașina în care se afla a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar dinspre Brașov spre Ploiești. Cele două mașini implicate în accident au ricoșat într-un al treilea autoturism care circula regulamentar. 

 

Victima accidentul se afla în mașina care a încercat să întoarcă neregulamentar. În acest moment persoana rănită primește primele îngrijiri medicale urmând să fie transportată la spitalul județean ca urmare a traumatismelor grave suferite. 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...