taramul boschetarilor

Ploieștenii care au ajuns în această dimineață cu autobuzul 44 la capătul de linie, de pe Șoseaua Vestului, au avut parte de o imagine traumatizantă.

 

Totul s-a întâmplat în fața fostului supermarket de la capătul traseului 44. Un bărbat dezbrăcat de la brâu în jos, cel mai probabil cu probleme psihice, devenise recalcitrant, mai ales la vederea persoanelor de sex feminin.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Jandarmeriei, care l-au luat pe bărbat și au ajuns cu el la Secția de Psihiatrie de pe Buna Vestire din Ploiești.

 

„Nu se mai poate așa ceva. Trebuie făcut într-un fel. Zona a devenit raiul persoanelor fără adăpost. Zona trebuie demolată. Ne este teamă să mai mergem noaptea pe stradă”, a susținut un cititor al Observatorulph.ro, care ne-a sesizat incidentul la redacție.

Zona a devenit una rău famată după ce supermarket-ul cu program non-stop din stația 44, de pe Șoseaua Vestului, a fost dezactivat și a devenit locul preferat al persoanelor fără adăpost din Ploiești, care nu de puține ori au abordat persoanele noaptea.