persoane arestate politisti

Printre prahovenii depistați de polițiști se numără și un condamnat pentru trafic de droguri. Acesta a ajuns la Penitenciarul Mărgineni.

 

Polițiști din cadrul Postului Comunal Măgureni au depistat un bărbat, față de care Judecătoria Câmpina a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, condamnându-l la 2 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri, a precizat IJP Prahova.

De asemenea, polițiști ai Secției Rurale nr. 4 Câmpina au depistat un bărbat din comuna Telega, față de care Judecătoria Câmpina a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 7 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mărgineni.

Polițiștii din Boldești-Scăeni au depistat un localnic, în vârstă de 38 de ani, față de care Judecătoria Ploiești a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat tot în Penitenciarul Mărgineni, potrivit sursei citate.