accident

Un angajat al unei societăți comerciale din Mizil a fost depistat de polițiști după ce ar fi sustras un autovehicul al societății și l–ar fi condus, deși nu poseda permis de conducere și consumase băuturi alcoolice.

 

În ziua de 05.06.2016, polițiști din Mizil au fost sesizati despre faptul ca ar fi avut loc un eveniment rutier soldat numai cu pagube materiale.
Deplasându-se la locul producerii accidentului, nu au gasit autovehiculul implicat.

În urma verificarilor efectuate, a fost depistat autoturismul implicat în eveniment. Din cercetări a rezultat că este proprietatea unei societăți din localitate. Autoturismul prezenta avarii la partea din fata in urma coliziunii cu un indicator rutier.

 

Totodata, polițiștii au stabilit ca autoturismul ar fi fost condus de un angajat al societatii, care, dupa producerea evenimentului, ar fi parcat autovehiculul avariat in curtea garajului si ar fi plecat spre domiciliu.

Din verificări, a rezultat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, emanand halena alcoolica. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,82 MG/L alcool pur in aerul expirat.

Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Orasenesc Mizil unde i s-au recoltat mostre de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca bărbatul ar fi sustras autoturismul în cauza din parcarea societatii unde este angajat, deplasandu-se spre centru orasului, iar, dupa parcurgerea a aproximativ 500m., ar fi intrat in coliziune cu țeava de susținere a doua indicatoare rutiere, rezultând avarierea autoturismului la partea din față.

Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal.
sursa: IJP Prahova
foto cu caracter ilustrativ