sentinta campina

Sentință incredibilă a judecătorilor din cadrul Tribunalului Prahova care au decis că un bărbat trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un tânăr pe o stradă din centrul localității Breaza, a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la muncă în folosul comunității.

 

Instanța a considerat ca agresorul să muncească fie la Biblioteca C.I. Istrati din Câmpina fie la biserica „Naşterea Maicii Domnului" din aceeași localitate. În plus, bărbatul va trebui să plătească victimei suma de 5000 de lei, daune morale. Sentința Tribunalului nu este definitivă.

Agresorul trimis la biblioteca din Câmpina pentru a-și ispăși pedeapsa este Robert Nistorescu, din Breaza, iar victima sa este Ștefan Bucur, nepotul procurorului din Sinaia care este anchetat de procurorii DNA din Ploiești pentru luare de mită. Victima a fost înjunghiată pe o stradă din zona centrală a localității Breaza în luna august a anului trecut. Totul s-a petrecut pe fondul unui conflict mai vechi între două grupări rivale din localitate, cunoscute pentru comportamentul lor agresiv. Bucur a fost înjunghiat în spate, în timpul unei încăierări la care au participat mai multe persoane.

citeste si: Fiul unui procuror din Sinaia, înjughiat de interlopii din Breaza. Agresorul, în arest la domciliu

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Locuitorii municipiului Câmpina rămân fără apă

Hidro Prahova anunță că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 18 octombrie 2017, între orele 05.00 – 17.00. Comunicat de presă al Hidro Prahova: Sucursala Câmpina a...