interlopi

Astăzi, 30 mai, poliţiştii din Ploiești au efectuat 13 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de infracțiuni comise cu violență. 15  persoane au fost aduse la audieri.

 

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 13 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, încăierare, loviri sau alte violențe, amenințare și port fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetări, a reieșit că, în cursul lunii mai a.c., persoanele bănuite ar fi fost implicate în două scandaluri în spațiul public, în care au fost folosite obiecte contondente interzise la deținere.

În urma evenimentelor, 5 persoane au fost transportate la spital, fiind diagnosticate cu leziuni ce nu au necesitat internarea și nu au periclitat viața persoanelor vătămate.

 

15 persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri. De la domiciliile acestora au fost ridicate obiecte care ar fi fost utilizate în conflictele pentru care sunt cercetați (bâte, topoare, crose, sabii, cuțite etc).

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și al polițiștilor rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Ploiești.

La acțiune au participat și jandarmi.

 

sursa: IJP Prahova

VIDEO Imagini din timpul perchezițiilor