Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

autobuz tce furat implicat accident

Autobuzul a fost furat sâmbătă după - amiază, în timp ce era staționat în fața supermarket-ului de la Gara de Sud.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, a profitat de faptul că șoferul a coborât din mijlocul de transport și a lăsat cheia în contact. În acel moment, tânărul s-a suit în autobuz și a demarat. La scurt timp a intrat cu mașina într-un parapet de pe podul spre Bariera București.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânărul nu avea permis. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru infracțiunile de furt și de conducere de autoturism fără permis.

La rândul său, conducătorul autobuzului, angajat la societatea Transport Călători Express Ploiești, este cercetat pentru neglijență în serviciu.

Potrivit informațiilor noastre, la această oră tânărul care a furat autobuzul este internat la Spitalul Județean Ploiești, Secția Psihiatrie.

Reamintim faptul că autobuzul 444, care a fost furat și implicat în accident, urma să efectueze o cursă pe traseul Gara de Sud - Triaj.

 


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești