autobuz tce furat implicat accident

Autobuzul a fost furat sâmbătă după - amiază, în timp ce era staționat în fața supermarket-ului de la Gara de Sud.

 

Tânărul, în vârstă de 19 ani, a profitat de faptul că șoferul a coborât din mijlocul de transport și a lăsat cheia în contact. În acel moment, tânărul s-a suit în autobuz și a demarat. La scurt timp a intrat cu mașina într-un parapet de pe podul spre Bariera București.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânărul nu avea permis. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru infracțiunile de furt și de conducere de autoturism fără permis.

La rândul său, conducătorul autobuzului, angajat la societatea Transport Călători Express Ploiești, este cercetat pentru neglijență în serviciu.

 

Potrivit informațiilor noastre, la această oră tânărul care a furat autobuzul este internat la Spitalul Județean Ploiești, Secția Psihiatrie.

Reamintim faptul că autobuzul 444, care a fost furat și implicat în accident, urma să efectueze o cursă pe traseul Gara de Sud - Triaj.

 

 

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...