directoarea parcului bucov a fost ranita dupa ce a picat de pe pod

Directoarea Parcului Constantin Stere de la Bucov se afla pe podețul de la Plopu care s-a rupt. Aceasta a suferit mai multe traumatisme.

 

Potrivit unor surse, Laura Moagher va fi transportată la Spitalul Județean Ploiești. Aceasta a primit primele îngrijiri medicale la fața locului și există suspiciuni că s-ar fi lovit la gât, la coloană și la o mână, însă problemele nu sunt grave.

„Acuză dureri la mână”, ne-a povestit o persoană aflată la fața locului. Moagher va fi transportată la spital cu o ambulanță.

Tot aici au ajuns alte nouă victime, una dintre ele, o femeie gravidă, având o situație mai complicată.

 

În momentul în care s-a rupt podețul, 20 de persoane au căzut în gol. Dintre acestea, 10 au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar alte zece au fost transportate la spital.

UPDATE (11.35): Potrivit ISU Prahova, victimele au vârste cuprinse între 17 și 77 de ani. Este vorba despre trei femei și șapte bărbați. Toate cele 10 victime prezintă traumatisme, dar sunt conștiente.

UPDATE (12.00): Într-un final au ajuns la spital nouă persoane, respectiv trei femei și șase bărbați, toți cu mai multe leziuni minore.

 

UPDATE (16.00): Laura Moagher, directoarea Parcului Constantin Stere, nu a rămas internată la spital. Aceasta a părăsit unitatea medicală la cerere.

 

Eveniment
  • Vineri, 13 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Lukoil. O persoană rănită

Un accident rutier s-a produs vineri în jurul orei 14.20 pe DN1, în zona benzinăriei Lukoil. Potrivit SAJ Prahova, două autoturisme în care se aflau două persoane au fost implicate într-o coliziune. ...