barbat cercetat inselaciune

Individul, în vârstă de 33 de ani, de fel din Slobozia, a încercat să dea lovitura vieții. Acesta a contactat mai multe societăți, inclusiv din Prahova, pentru a achiziționa saci de rafie.

 

Potrivit IJP Prahova, în luna aprilie, persoana bănuită, pretinzând că reprezintă o societate comercială din domeniul morăritului și panificației, ar fi determinat reprezentanții unui agent economic din județul Tulcea să îi livreze 40.000 de saci din rafie, fără a achita contravaloarea acestora. De asemenea, aceeași persoană este bănuită pentru o faptă cu mod de operare similar, în dauna unei societăți comerciale cu sediul în județul Buzău”, a anunțat IJP Prahova. Prejudiciul cauzat se ridică la valoarea de aproximativ 50.000 de lei.

Tânărul se dădea, potrivit surselor noastre, drept angajat al firmei de panificație Oltina din Urlați, județul Prahova.

Însă totul ar fi ieșit la iveală în momentul în care tânărul și-a fixat întâlnire cu distribuitorul sacilor de la firma din Tulcea în intersecția de la Albești. Acesta urma să ia de la distribuitor sacii de rafie, dar și 500 de containere. Ca să scape de bănuieli, tânărul i-ar fi spus distribuitorului ca pentru predarea containerelor trebuie să se întâlnească cu un bărbat la Bucov. Numai că, aici, surpriză! După mai mult timp pierdut la Bucov, distribuitorul și-a sunat patronii din Tulcea care, la rândul lor, au contactat firma din Urlați.

 

Puse informațiile cap la cap, reprezentanții firmei din Tulcea și-au dat seama că sunt victimele unei înșelăciuni și că tânărul de 33 de ani nu avea legătură cu societatea din Urlați.Tânărul se pare că a mai săvârșit o infracțiune în același mod și la Buzău.