perchezitii

Polițiștii prahoveni au efectuat două percheziții, fiind vizată o persoană bănuită de comiterea unor înșelăciuni. Prejudiciul este estimat la 50.000 de lei.

 

Polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească, spijiniți de luptători S.A.S. și polițiști din cadrul I.J.P. Ialomița, au efectuat astăzi două percheziții în municipiul Slobozia. În fapt, este vizată o persoană bănuită de comiterea unor înșelăciuni.

„Din cercetări, a reieșit că, în luna aprilie, persoana bănuită, pretinzând că reprezintă o societate comercială din domeniul morăritului și panificației, ar fi determinat reprezentanții unui agent economic din județul Tulcea să îi livreze 40.000 de saci din rafie, fără a achita contravaloarea acestora. De asemenea, aceeași persoană este bănuită pentru o faptă cu mod de operare similar, în dauna unei societăți comerciale cu sediul în județul Buzău”, a anunțat IJP Prahova.

Prejudiciul cauzat se ridică la valoarea de aproximativ 50.000 de lei. Trei persoane au fost aduse la sediul Poliției cu mandat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, a anunțat IJP Prahova.