masina stergatoare rupte candidat psro

Candidatul PSRO la Primăria Ploiești, Mircea Chirițescu, și-a găsit mașina vandalizată în parcare.

 

„Au fost distruse complet ștergătoarele iar capota este strâmbă pe partea stângă, de asemenea parbrizul a fost fisurat”, a declarat Mircea Chirițescu pentru Observatorulph.ro.

Incidentul a avut loc astăzi după-amiază, în jurul orei 17.15, pe strada Constantin Stere din Ploiești.

 

„Am parcat mașina și urma să plec cu ea în maximum o oră. Când am coborât din bloc am găsit mașina cu ștergătoarele smulse și cu capota strâmbă pe partea stângă. Lângă mașină era un agent de poliție, care mi-a spus că o persoană fără adăpost ar fi responsabilă de distrugerea mașinii. M-am prezentat cine sunt, dar nu vreau să mă gândesc că, într-o lume civilizată, cineva se pretează la astfel de fapte, în campania electorală”, a povestit Chirițescu. Acesta bănuiește că o persoană care a văzut totul a sunat la 112, având în vedere că în momentul în care a coborât din bloc și s-a îndreptat spre mașină, agentul de poliție era deja acolo.

masina candidat psro vandalizata

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Trafic blocat în Ploiești de nuntași romi VIDEO

Alaiul de la o nuntă de romi a blocat traficul la intersecția a două străzi intens circulate din Ploiești. Este vorba de străzile Bobâlna și Ana Ipătescu, la câteva sute de metri de sediul Poliției...