frumuzache

Marius Costin Frumuzache, bărbatul condamnat la 16 ani de închisoare pentru viol și tentative de viol asupra unor minore, revine astăzi în fața judecătorilor din cadrul Curții de Apel Ploiești.

 

Acesta a solicitat instanței restituirea unor bunuri confiscate la momentul percheziției care a avut loc la domiciliul său, în timpul anchetei penale.

Este vorba despre un laptop și anumite înscrisuri ridicate de polițiști și care acum se află în camera de corpuri delicte din cadrul IJP Prahova.

 

Tribunalul Prahova a respins solicitarea lui Frumuzache, dar decizia nu a fost una definitivă astfel că acesta a contestat decizia la Curtea de Apel Ploiești.

Deși se află doar de patru ani în închisoare, fiind condamnat definitiv în iarna anului 2012, Frumuzache și-a petrecut prima parte a pedepsei prin instanțele din Dâmbovița, Prahova și București solicitând modificări ale pedepsei sau revizuirea dosarului.

Marius Frumuzache este bărbatul care a îngrozit Ploieștiul, în vara anului 2011, fiind acuzat că a violat o fetiță în vârstă de zece ani și a atacat alte câteva minore pe care a vrut să le violeze, după cum singur ar fi recunoscut în timpul audierilor.

Pe lângă faptele de viol și tentativă de viol asupra unor minore, Frumuzache a mai fost găsit vinovat și pentru pornografie infantilă, pentru această faptă fiind condamnat la șase ani de închisoare.