barbat retinut politist conducere fara permis

Polițiștii au depistat în trafic un bărbat care se afla la volanul unei mașini fără a avea permis.

 

La vederea polițiștilor, bărbatul a încercat să fugă. Incidentul a avut loc în localitatea Vărbilău. Astfel, polițiști din cadrul Postului comunal Aluniș au observat în trafic un autoturism al cărui conducător a accelerat la semnalul lor, continuându-și deplasarea. S-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, autoturismul fiind găsit abandonat pe raza satului Vărbilău.
„Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat din localitate, care avea suspendat dreptul de a conduce, pentru comiterea aceleiași infracțiuni.
Ieri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte a aprobat reunirea celor două dosare penale și a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având acest drept suspendat”, a anunțat IJP Prahova.
Polițiștii au dispus reținerea bărbatului în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.