tudose

 

Liviu Tudose, fostul procuror general al Parchetului Curții de Apel Ploiești,  urmărit penal în dosarul „Papici", rămâne în spatele gratiilor.

 
Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție a respins solicitarea procurorului de înlocuirea a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.
 
Așadar Tudose va rămâne în Centrul de reținere de la Câmpina până la sfârșitul lunii iunie.
 
Tudose și alți patru inculpați în acest dosar , Viorel Dosaru, fost comandant al IJP Prahova, Aurelian Mihăilă, fost procuror general adjunct al PCA și Constantin Ispas, fost șef al Direcției Generale Anticorupție Prahova au fost arestați la cererea DNA Ploiești în luna martie a acestui an, fiind cercetați pentru fapte de corupție. În momentul de față doar Mihăilă a fost plasat sub control judiciar. În acest dosar este anchetat și deputatul Sebastian Ghiță.

 

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....