cadavru padure tanar slon

Tânărul în vârstă de 24 de ani, din Slon, a fost găsit decedat aseară lângă pădure.

 

Alerta s-a dat în jurul orei 19.30, când o persoană ar fi sunat la 112. Când polițiștii și medicii de la Medicină Legală au ajuns la fața locului, tânărul era decedat de câteva ore. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Tragic este că mama băiatului ar fi murit cu puțin timp în urmă, iar sora sa este internată într-un centru pentru persoane cu dizabilități, spun localnicii. Tot ei spun că băiatul ar fi suferit de epilepsie.

În cauză se fac cercetări pentru a se stabili exact cum s-a produs decesul, la această oră anchetatorii fiind din nou la fața locului.

 

UPDATE: Se pare că tânărul plecase de la domiciliu ieri, în jurul orei 05.30, pentru a-și căuta caii. În jurul orei 14.20, acesta ar fi vorbit la telefon cu fratele său și i-ar fi spus că se simte rău. Cinci ore mai târziu, trei bărbați, care coborau pe drumul forestier dinspre Tabla Buții, i-ar fi găsit fesul. Oamenii l-ar fi văzut pe tânăr decedat, care era căzut într-o zonă, la o diferență de nivel de 15 - 20 de metri. Cercetările sunt continuate, însă se bănuiește că moartea tânărului ar fi survenit în urma afecțiunilor medicale de care acesta suferea.