scoala ploiesti incident

Incident nefericit, ieri, la Școala Gimnazială „H.M. Berthelot” din Ploiești. O fetiță în vârstă de șase ani a fost împinsă de un coleg, de pe scena din curtea școlii.

 

Fetița, de la o grupa pregătitoare, a căzut și s-a ales cu mai multe excoriații la nivelul frunții. Un părinte ne-a sesizat incidentul la redacție. Se pare că totul s-a întâmplat după terminarea orelor de curs. În tot acest timp în curtea școlii era aglomerație, fiind mai mulți părinți care au venit special să-și ia copiii de la unitatea de învățământ pentru că se sunase de ieșire. La un moment dat, fetița a fost împinsă de colegul său și a picat de pe scenă lovindu-se la față. Mama copilului a venit imediat la școală și și-a luat copilul.

„Copilul a fost văzut de asistenta școlii, iar astăzi mama copilului a mers cu fetița la control. Am ținut legătura cu mama copilului. Învățătoarea a vorbit la telefon și cu fetița, care se simțea bine. Noi, la începutul anului școlar am adus la cunoștință copiilor faptul că nu au voie să alerge, iar pe timpul orelor de sport sunt în permanență supravegheați de cadrele didactice. Cei doi copii, de la grupa pregătitoare, așteptau să fie luați pentru a merge la after school. Ieri cei care ar fi trebuit să vină să ia copiii au întârziat. În tot acest timp ei au început să alerge pe scenă. Fetița nu a alunecat. A fost împinsă de un coleg de-al său”, este punctul de vedere al conducerii școlii, care susține că „scena a fost construită în același timp cu unitatea de învățământ”.

Poliția nu a fost sesizată ieri despre incident, însă astăzi a fost verificată situația la Școala nr. 25.