tentativa suicid spitalul judetean

Incidentul a avut loc în urmă cu puțin timp. Tânărul era internat la Secția Chirurgie a Spitalului Județean Ploiești.

 

La această oră nu se știe cum anume s-a petrecut incidentul. Tânărul a căzut de la etajul al doilea al Spitalului Județean Ploiești. Potrivit primelor informații, tânărul a supraviețuit după ce a căzut de la etaj și se află în continuare la spital, unde primește îngrijiri medicale.

Poliția efectuează cercetări cu privire la modul de producere al incidentului. Se bănuiește că tânărul a încercat să se sinucidă.

 

Tânărul se pare că este din Ploiești.

UPDATE: Se pare că tânărul nu este la prima tentativă de sinucidere. În urmă cu două zile, acesta a fost adus la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate în regiunea cervicală, răni pe care și le-a provocat singur. Omul a fost operat, iar ieri a fost dus la Secția de Psihiatrie, unde i s-au prescris mai multe sedative. Pentru că era agitat a fost chiar legat de pat, la mâini și la picioare, spun sursele noastre. Numai că în această dimineață a reușit să scape și se bănuiește că s-a aruncat de la etaj. Imediat, la fața locului au ajuns medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe, Leziunile provocate prin cădere nu îi pun tânărului viața în pericol. Se pare că s-ar fi ales cu o fractură la bazin, însă tânărul a fost intubat și se află acum la Secția de Terapie Intensivă, sub observație.

Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili cum anume s-a întâmplat incidentul.