spitalul judetean ploiesti

Totul s-a întâmplat ieri pe strada Dimitrie Bolintineanu, din Ploiești, unde a avut loc un accident între două autoturisme.

 

Accidentul rutier s-a produs ieri după-amiază. Șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate unei mașini care venea dinspre strada Dimitrie Bolintineanu și în intersecția din zonă cele două autoturisme au intrat în coliziune.

Una dintre mașinile implicate în accident, cea care se bănuiește că nu a acordat prioritate de trecere, a pătruns pe trotuar și a lovit un bărbat în vârstă de 37 de ani.

 

Cei doi șoferi implicați în accident s-au luat la ceartă, moment în care ambii au pus mâna pe telefon și au cerut sprijin de la prieteni. Rapid, în zonă, au apărut mai multe persoane, câteva sosite la fața locului cu un taxi.

Pentru că lucrurile se precipitau, șoferul taxiului a încercat să intervină să despartă cele două tabere. Numai că nu și-a ales cu grijă momentul în care să intervină și s-a ales cu un pumn în față. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală.

La spital a ajuns și pietonul rănit de autoturismul care a intrat pe trotuar în urma accidentului.

Taximetristul a depus plângere pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.

Poliția efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul, dar și cum a degenerat conflictul. Toate persoanele implicate în scandal au fost identificate.