perchezitii prahova

Polițiștii din Prahova au ridicat 250 kilograme de materie vegetală cu aspect de tutun, patru aparate de procesat tutun și aproape 3.000 de lei. 

Potrivit IGPR, 38 de persoane au fost conduse la audieri, după ce polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Prahova au efectuat 11 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de obținere, producere și comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Perchezițiile s-au desfășurat în municipiul Ploiești și în trei comune din județul Prahova, la locuințele celor bănuiți și la două puncte de lucru ale unei societăți comerciale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Din cercetări a reieșit că, persoanele vizate ar fi achiziționat tutun, pe care l-ar fi procesat și comercializat fără a respecta normele fiscale în vigoare. În urma perchezițiilor, au fost ridicate 4 aparate de procesat tutun, 2.800 de lei și 250 de kilograme de materie vegetală cu aspect de tutun. 38 de persoane au fost conduse la sediul poliție, pentru audieri”, a anunțat IGPR.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de obținere, producere și comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.