perchezitii prahova

Polițiștii din Prahova au ridicat 250 kilograme de materie vegetală cu aspect de tutun, patru aparate de procesat tutun și aproape 3.000 de lei. 

Potrivit IGPR, 38 de persoane au fost conduse la audieri, după ce polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Prahova au efectuat 11 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de obținere, producere și comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Perchezițiile s-au desfășurat în municipiul Ploiești și în trei comune din județul Prahova, la locuințele celor bănuiți și la două puncte de lucru ale unei societăți comerciale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Din cercetări a reieșit că, persoanele vizate ar fi achiziționat tutun, pe care l-ar fi procesat și comercializat fără a respecta normele fiscale în vigoare. În urma perchezițiilor, au fost ridicate 4 aparate de procesat tutun, 2.800 de lei și 250 de kilograme de materie vegetală cu aspect de tutun. 38 de persoane au fost conduse la sediul poliție, pentru audieri”, a anunțat IGPR.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de obținere, producere și comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.