mascati

La această oră, polițiștii de investigații criminale din Prahova efectuează 11 percheziții la persoane bănuite că ar fi efectuat operațiuni ilegale cu tutun. / 18 mandate de aducere urmează să fie puse în aplicare.

 

UPDATE Ce au confiscat polițiștii în urma perchezițiilor

La data de 11 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Prahova efectuează 11 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de obținere, producere și comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Perchezițiile se desfășoară în municipiul Ploiești și în 3 comune din județul Prahova, la locuințele celor bănuiți și la 2 puncte de lucru ale unei societăți comerciale.

 

Din cercetări a reieșit că, persoanele vizate ar fi achiziționat tutun, pe care l-ar fi procesat și comercializat fără a respecta normele fiscale în vigoare.

Polițiștii vor pune în aplicare 18 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

La percheziții participă și jandarmi.
sursa: IJP Prahova