campioni box ploiesti

David Zaharia și Matei Leoveanu - 2 sportivi din Ploiești, reprezentând clubul sportiv "Ambiția Mădălin" au reușit performanța de a urca pe prima treapta a podiumului la Campionatul European WKA-WTKA, găzduit de Sala Polivalentă din București.

 

Organizat de Federația Română de Freestyle Kickboxing, împreună cu Fundația pentru Tineret București, evenimentul a reunit  762 de sportivi de la 56 de cluburi din Romania dar și din Azerbaidjan, Bulgaria, Germania, Italia, Suedia si Ucraina, practicanţi de Freestyle Semi/Light/Kick, Freestyle K1/K1 Light sau Muay Boran.

A fost un adevărat spectacol al artelor marţiale şi al sporturilor de contact, la care a contribuit și Clubul Sportiv Ambitia Madalin.

Toți cei 9 sportivi pregătiți de Madalin Tănase-centura neagra 2 Dan si Ana Maria Crăciun, au urcat pe podium.

 

David Zaharia si Matei Leoveanu au obținut locul întai la 1 kick light, respectiv K1light, pe locul doi s-au clasat Orlando Coanca(light contact), Codrin Preda( kick light) si Albert Vlad(2 kick light).

Locul 3 a fost adjudecat de Panait Adina Elena( light contact), Orlando Coanca (lupte militare), Bogdan Hreban ( light contact), Sorin Radu( kick light) și Emil Negoi-K1!

Campionatul European WKA – WTKA este o competiţie – eveniment creată pentru dezvoltarea şi promovarea sportivilor practicanţi de arte marţiale, atât la nivel competiţional cât şi de imagine, potrivit presedintelui Federatiei Romane de Freestyle Kickboxing, Adrian Dejanu, centura neagra 6Dan.