barbat retinut de politie catuse arest

Incidentul a apărut pe fondul consumului de alcool, potrivit primelor cercetări. Inițial două persoane s-au luat la ceartă, iar apoi și-au împărțit pumni.

 

Pentru aplanarea scandalului, agenții de pază de la Afi Ploiești au intervenit, numai că unul dintre bătăuși a chemat întăriri, iar conflictul a degenerat. Poliția Municipiului a fost solicitată să intervină la 20.42. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au mai găsit doar pe unul dintre cei implicați în conflict, care fusese lovit în timpul scandalului. Martorii spun că acesta era și în stare avansată de ebrietate. La controlul corporal, asupra lui s-a găsit un briceag.

În schimb, în cazul celor doi agresori, după ce și-au reglat „conturile„, aplicând picioare și pumni, doi dintre cei implicați în scandal au plecat. Însă, spre nefericirea lor, la scurt timp au fost prinși de polițiști. Unul dintre ei avea o plagă înjunghiată în zona abdominală și a fost transportat cu o ambulanță la spital, unde a rămas sub supravegherea medicilor.

 

Toți cei trei sunt acuzați de infracțiunile de loviri și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și de port ilegal de obiecte periculoase.