afi ploiesti

Aseară, două persoane au fost date afară din mall-ul Afi Palace Ploiești după ce au provocat un scandal.

 

Comunicatul AFI Palace Ploiești
AFI Palace Ploiesti a intervenit in cazul unui incident produs de doua persoane ce manifestau comportament agresiv

Luni seara, in centrul comercial AFI Palace Ploiesti a avut loc o altercatie intre doi barbati care au inceput sa manifeste un comportament agresiv. Pentru a preintampina orice neplaceri, AFI Palace Ploiesti a decis sa intervina prin intermediul agentilor de securitate si a informat autoritatile competente.

 

In urma acestui eveniment, nicio persoana nu a fost ranita si nu s-a produs nicio avarie in centrul comercial. Echipa de securitate a acționat conform procedurii si a intervenit pentru diminuarea oricaror efecte nedorite.

AFI Palace Ploiesti este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din judetul Prahova, care isi propune sa ofere clientilor o atmosfera cat mai placuta in timpul cumparaturilor. Din acest motiv, orice situatie care ar putea crea neplaceri vizitatorilor centrului comercial este tratata cu seriozitate si responsabilitate.

AFI Palace Ploiesti este un partener de incredere pentru comunitatea locala si respecta toate standardele, punand la dispozitie unul dintre cele mai perfomante sisteme de securitate.